Κατασκευή Blog.

Ο προσωπικός σας χώρος έκφρασης στο διαδίκτυο!

Είναι ο χώρος που σας επιτρέπει να μοιραστείτε τα νέα, τα συναισθήματα, τις ιδέες, τους προβληματισμούς σας κι ό,τι άλλο επιθυμείτε με όλο τον κόσμο, άμεσα και διαδραστικά! Δώστε στον κόσμο τη δυνατότητα να σας γνωρίσει, να έρθει σε επαφή μαζί σας, να ανταλλάξετε ιδέες κι απόψεις και όλα αυτά μέσα από το προσωπικό ατομικό ή συλλογικό ιστολόγιό σας.

Θέλετε ν’αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και να γνωρίσει περισσότερος κόσμος την επιχείρησή σας, με οικονομικό τρόπο;

Το περιεχόμενο ενός blog μπορεί φυσικά να είναι το οτιδήποτε, ανάλογα με τις δραστηριότητές σας, οπότε μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο ακόμα και για την εργασία  και την επιχείρησή σας. Ενημερώνοντας τον κόσμο γύρω από τις εξελίξεις στην εταιρία σας, στην ιστοσελίδα ή στο e-shop σας, αυξάνετε τις πιθανότητες να κερδίσετε νέο πελατολόγιο.
Παράλληλα δίνοντας την ευκαιρία σε άλλους να σχολιάσουν τις υπηρεσίες, τα προϊόντα σας κ.λπ., πιάνετε το «σφυγμό» της αγοράς και βλέπετε τι αποδίδει, τι έχει ζήτηση, τι θέλει ο κόσμος και τι προτιμάει, κάτι που φαντάζεστε το πόσο σημαντικά στοιχεία σας δίνει για να τα εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας.

Στην Web and Art Solutions , επιμελούμαστε και σας παραδίδουμε το προσωπικό ή επιχειρησιακό;σας blog, σύμφωνα με τις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες κι απαιτήσεις, πάντα στην καλύτερη τιμή. Κατασκευάζουμε το ιστολόγιό σας, σε οποιαδήποτε CMS πλατφόρμα της επιλογής σας όπως Joomla και Wordpress, την πλέον διαδεδομένη πλατφόρμα για κατασκευή ιστολογίου, που σας επιτρέπουν την εύκολη μελλοντική τροποποίηση του περιεχομένου του, ενώ φροντίζουμε για τη διαχείριση και συντήρησή του.

Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που σας δίνουν τα μέσα δικτύωσης κι αναδείξτε τις ιδέες και την επιχείρησή σας! Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας, για την κατασκευή του δικού σας blog ή για να ενημερωθείτε σχετικά με εναλλακτικούς τρόπους προώθησης της ιστοσελίδας και της επιχείρησής σας, στο διαδίκτυο.